tisdag 23 mars 2010

Snön fortsätter....


att falla här hemma.....

Konstigt att det inte ger sig någongång... vill inge mer nu! Snön är ju dessutom tung , blöt och gör ingen nytta.. man blir bara så himla lerig...

Försöker inte reta upp mig... ser fram emot något annat istället för ikväll skall jag följa med Ingela till Susannne när hon skall rida. Jag får stå bredvid, men man tackar inte nej till att snusa på lite häst:-))

För en stund sedan kom jag och Meja hem från affären och vi blev så sugna på äppelpaj, så nu står den i ugnen och jag börjar känna den goda doften som börjar breda ut sig hemma här... mmmm luktar mumma:-))

Till äppelpajen serverar jag vaniljglass och vaniljsås:-)

3 kommentarer:

Eva sa...

Nu fåt det räcka med SNÖ!!! Så less på snöröjning!!!!Hum hur går det för dej/er!!!...Nyfiken.....hoppas allt är väl!!!! Eva

MammaMia sa...

Såg himla smarrigt ut det där!!!
Jaa du får bara snussa häst å inge annat....men snart så :0)
Kram kram

Jane Hagström sa...

Hej Eva! Allt är väl :-))

Mia.. gott var det att "snusa" lite! Den som väntar på något gott.....KRAM