torsdag 18 mars 2010

Relaxa


Titta som vad med i posten idag! Islandshästen, en tidning från islandshästförbundet. Passar perfekt att få något trevligt att läsa då jag tänkte lägga mig på sängen en stund för en gångs skull. Senare i eftermiddag skall vi följa med Meja på sin ridning. Skoj att se om hon har utvecklats sen sist jag såg henne.... Hoppas ni har en bra dag 'därute' kram

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vet du vad jag ska göra? Åka till Island och vad tror du jag tänker göra där på min lediga dag?? : ))

Kram
Michelle

Jane Hagström sa...

Näää, kom inte och säg att du skall rida? Jag blir GRÖN av avund.... NÄR?? KRAM

Anonym sa...

Joooo det ska jag... Vi åker i maj, sektionsresa med jobbet : )

Kram M

Browneyedgirl sa...

Godmorgon =)
Fredagen är här, mulet och regnigt men ändå fredag *glad* kramen och ta hand om dig