lördag 6 mars 2010

På höga höjder

RUBB & STUBB - MIN TAKRÄDDARE!

Eftersom det har snöat så in i norden denna vinter har vi så mycket snö på taken att jag ville ta bort lite. Inte för att vårt tak är dåligt men rasrisken vid vår entré såg inte så skoj ut. Skulle det rasa när man går förbi... hugaaa, en tanke jag inte vill befatta mig med.

Så vad gjorde vi?

Självklart ringde jag efter min käre "leasingfar" Ulf! Han ställde upp och kom med stora lastbilen så vi kunde skotta av framsidan på taket! Jisses, vad bra det blev!

Meja var också med i korgen och kollade in så att det gick rätt till. Vilken tjej! Tycker det är ganska så modigt av en 5-åring att ta sin 18 meter upp i luften i en enkel korg på detta viset. På frågan som jag ställde till henne om hon tyckte det var läskigt fick jag till svar "Neej, mamma det var bara roligt".. hi hi... min lilla tuffing :-)

Jocke tog lite foton... tyvärr blir inte korten så bra i skymning....


Meja och Uffe på väg upp...


Ho ho, här är jag!


Utsikt från ovan mot vår hundgård...
Lägg märke till "hundgångarna på gården:-)

Tack snälla Ulf för att du hjälpte oss! Du är en pärla - Vad skulle vi ta oss till utan dig?

1 kommentar:

Ingrid sa...

Åh va häftigt för Meja !! =)
Tuff tjej, tuff mamma... äpplet föll inte så långt från trädet där inte.. hihi..

Kram igen!