måndag 1 mars 2010

OS mössan


Är så glad och tacksam! Min kära fd. Kollega har stickat en OS mössa till mig! Blev frälst när jag såg den på tv och tänkte att 'en sådan vill jag ha' fick även en 'minimössa' på köpet tänkt som ev. en Barbie mössa, men hamnar den i Mejas leklåda finns det risk att den försvinner så då tyckte jag den passade utmärkt till att ha på vår bilnyckel istället för något annat tråkigt. Skoj med något färgglatt i denna vintertid för nu tycker jag allt är i grått vitt och svart. Tack kära Ingrid för att du finns och färglägger min vardag:- lovar att mössan kommer till användning! Kan också tala om för er att snön fortsätter att vräka ned...nu börjar faktist jag också fundera hur det skall sluta. All snö skall ju faktiskt bort också....tur att jag har en eka på gården utifall gården förvandlas till en bassäng =) .....ha nu en skön kväll och var försiktig med otäcka snöfyllda tak!!!

3 kommentarer:

Dernole sa...

VA!!!!! vilka kompisar du har, vill oxo ha en os mössa.....
Skitsnygg är den, tar din kompis upp beställning isf får hon gärna virka en till mej oxo.
Kramen

Jane Hagström sa...

Hej!! Ja, visst är hon en pärla? Kan fråga henne! KRAMEN

Ingrid sa...

Hej Sötnos!!! Va gullig du är!!
Jag satt i tron om att jag skulle få skriva mig en blogg i morse men då sa datorn Tack o hej, men nu har maken fixat i ordning en annan tills vidare.. så jag ska försöka få till en liten blogg nu... =)
Otrokigt mycket TACK för den fina gulliga go-samlingen jag fick av dig igår =)
Kram igen!
VA KUL att du blev nöjd =)