torsdag 11 mars 2010

Ordning på torpet

Bokförningen är klirrad:-)

Alla papper är på sin plats, skatten betald och jag är nöjd.

Det tog en hel förmiddag för mig att fixa och dona med mina papper idag, hade lite att "ta igen". Men nu kan jag luta mig tillbaka i vetskapen att allt är OK.

Det blir lätt så att man lägger på hög och säger till sig självt "jag tar det sen" men det där "sen" dyker aldrig upp och tillslut är det så mycket i högen att man MÅSTE ta tag i det hela...

Jag gillar faktiskt att sitta med mina papper, man lär sig mycket och man får full koll i företaget. Tyvärr har man ju alltid lite av den viktiga "tiden". Önskar mer tid på dygnet ibland...

Ser fram emot i morgon...

I morgon kommer min fd arbetskamrat till mig på förmiddagen, skall bli supernice att äntligen ses. Det var jättelängesedan vi hade tid att tala på "tu man hand" utan en massa kunder som kommer och "stör" i vårt samtal. Man hinner endast tala typ två meningar när man ses när hon jobbar osv... så nu hinner vi nog tala många fler meningar! Skoj, skoj!

Varför träffas man inte mer?

Alla har vi fullt upp i våra liv med familjer och jobb, det blir sällan tid över att kunna träffa kompisar och vänner som man inte ser så ofta.... Det sägs alltid "men nu måste vi ta en dag och ses" Men den dagen kommer aldrig... jag säger inte att jag är någon ängel när det gäller det här, jag är lika dålig som alla andra..... nä skärpning! Nu vi måste bli bättre på det, håller ni inte med mig?

Alla äter mat, inte sant?

Varför inte ex äta kvällsmat tillsammans, då slår man två flugor i en smäll - PANG! Man ses och man äter! Enkelt!

Och på tal om mat så måste jag börja med maten NU! Meja kommer från Hästis snart och är nog hungrig som en.... häst!

Ha en skön kväll mina vänner!

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Ja jag kan inte annat än att hålla med dig... det är alltför ofta man säger att man måste ses.. men så stannar det där, och ingenting mer händer!!
Nåväl, jag brukar säga att :
Det är ALDRIG försent att ändra på det!! =)
Imorgon ses vi!! Tjihoo =)
Kram på dig!

Jane Hagström sa...

Ingrid! Du är sååå välkommen, skall bli skoj att snackas lite:-)) KRAM & Kör försiktigt!

Browneyedgirl sa...

Godmorgon tjejen =)
Smyger in och kramar om dig, bara för att jag ville det liksom...*hihi*
Stora kramar