torsdag 11 mars 2010

Morning!

En ny dag har tagit sin början och jag känner mig överkörd av en lastbil. Trötter i hela kroppen, så idag skall jag ta det lilla lugna. Skall ägna tiden till endast lite tvätt och pappersjobb som måste göras. Kanske kanske skall jag spackla, men då bara liiiite :-)

Ni som känner mig vet ju att jag inte är någon "soffpotatis" direkt. Har alltid saker på G men ibland skulle jag behöva någon som sa " Nej, nu Jane går du och lägger dig och vilar" En egen mentor eller så, det hade inte varit fel. Men sålänge saker är skoj så är det svårt att sluta.....

Men ändå så gäller det att sålla på saker och ting. Ta bort alla måsten och endast ägna energin till sådant man tycker är skoj och det som man tycker själv är viktigt. Jag har sållat en massa och mer skall det bli. Jag har kommit till insikt om en massa saker, vet inte varför men det kan nog bero på en massa olika småsaker som hände för ett år sedan kanske...

Ur allt elände kom det tillslut en massa skojjig energi som gör att man orkar fortsätta och se framåt. DET gör jag och jag kan knappt bärga mig.. min framtid har sååå mycket att ge:-)

Ha nu en skojjig dag och tänk efter på vad som är viktigt.... det som GER energi och inte TAR!

Kramen från mig!

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Vilken underbart härligt och tänkvärd blogg!! MAn blir så Glad av Dig!
Ses imorgon, vännen =)
Kram kram

Dernole sa...

Ja energi slukare mår man bäst av att eleminera...Du måste ta vara på dej och dina, det som inte hinns idag hinns en annan. Och du jag kryper gärna upp i soffan och jag "lider" inte av samma symtom ;)
Man blir aldrig färdig med att rensa bort energi bovar, men efter ett tag lär man sig snabbare vilka de är. Tyvärr tar olika lång tid att bearbeta.
Kramen

Helen N sa...

Gå och lägg dig och vila nu :-)

Tack för receptet, ska prova det en dag. Vi åker mot Sverige i morgon, ska bli härligt att träffa alla igen.

Kram och sköt om dig

AM sa...

Stampar in o kramar om, så trött vännen //AM