tisdag 9 mars 2010

Morgonsudd...


Efter en timmes vändande och vridande i sängen så var det lika bra att gå upp....

Så nu sitter jag här en tidig, tidig morgon och skriver ett blogginlägg... har kikat runt på "nätet" men det verkar som om att bara jag är vaken.

Tittar ut genom fönstret, mörkret ligger tungt och stilla. Den enda rörelsen jag ser är någon lastbil som far förbi...de flesta sover nog vid det här laget.

Känner mig lite ensam i mörkret.... men tanken på att min familj ligger och sussar gör mig lite bättre till mods... Skall slå på tv´n nu för lite sällskap. Undrar vad de sänder för "skit" så här tidigt på morgonen? Säkert en massa repriser och gamla tv serier....måste gå och titta nu.

Hoppas att ni har sovit gott i alla fall :-)

3 kommentarer:

Browneyedgirl sa...

Nu är jag vaken vännen, tror jag *skrattar* Ohh vad jag saknat att orka kika in hos er =)
Stora varma kramar
PS: Tänker på dig *hihi* you know why...

Ingrid sa...

Ååhh uppe så tidigt...?
Funderade på om jag skulle kika förbi med Mejas nössa någon dag... jag börjar 13 på torsdag och 12 på fredag.. kanske det passar någon av de dagarna att jag tittar in en vända.. Vore så kul att se huset från insidan också hihi =)
ANNARS är ni mer än välkomna hit med, det hoppas jag att du vet !!

Nu ska jag förbereda för lite lunch här, men kramar i mängder!!

Jane Hagström sa...

Brownie: Har saknat dig med :O)
Ingrid: Jamen, på fredag fm skulle det passa fin fint, vi kan höras innan! Meja kommer bli jätteglad!
Kram