måndag 29 mars 2010

Lyssna på radio Dalarna


Snart i Radio Dalarna P4 intervjuar de min mor, Marie och hennes man Ulf!

De berättar om deras upplevelser om att kryssa i Medelhavet!


Tid? 11 - 11:30 Jag skall lyssna, gör det du också!


Mamma & Ulf på båten i Medelhavet

2006 var vi på en resa tillsammans som jag sent kommer att glömma.. Först hade vi en vecka på Mallis - Alcudia och sedan kryssade vi i Medelhavet i en vecka.. verkligen värt att rekommendera. Här bjuder jag på lite bilder...Mormor & Meja i världens vackraste solnedgång mitt på havet...


Underbart:-))


Övning på båten....


Underbart.. vill åka NU!

3 kommentarer:

Sara sa...

HEJ
JAG HÖRDE PÅ RADION I BILEN, OCH TÄNKTE ,JAG KÄNNER IGEN DET DÄR LITE GRANN.. SÅG JU DINA HÄRLIGA BILDER NÄR NI VAR MED PÅ KRYSSNING..
KRAM

Jane Hagström sa...

Ja, visst ser det härligt ut! Blir sugen att boka resa igen.. helst nu på en gång! KRAM

Eva sa...

Haha vad världen är liten!!! lyssnar alltid på Radio Dalarna när jag jobbar. Jo då!!! Ett riktigt mysig par som åkt på kryssningar, men rekomenderar inte för småbarnsfamiljer!!!!!att åka & då förstår jag nu vad de menar.... (deras underbara barnbarn) skämt å sido!!! DE VERKAR HA HAFT HEEELMYSIGT!!!ska ta efter när barna är utflygna!!! Kram Eva