lördag 13 mars 2010

Lördagen har snart passerat..

Varför går alltid lördagen så fort?

Vet inte vad tiden har tagit vägen... som bortblåst - Svish!
Men jag har haft en skön och avkopplande dag idag. Skjutsat lilltjejen på kalas, haft lite främmande och hälsat på Mejas kusin på eftermiddagen. En skön dag helt enkelt som har gått för fort...


Hundarna är också trötta, de har tillbringat förmiddagen i hundgården i solen tillsammans och sedan fick de följa med mig i bilen när jag hämtade Meja från kalaset. De har inte fått springa idag för Darling måste ha några dagar att vila på. Hennes lilla trampdyna vid sporren har blivit nött av all träning i snön så den behöver läka ut. Dessutom tror jag inte hon har lust att springa så mycket när det gör ont.


Behöver inte heller göra kvällsmat ikväll... vi slår till på lite hämtmat istället. Både jag och Jocke skall unna oss en Black & White Filé Mignong... mmmmums:-)) Ibland måste man unna sig att inte behöva stå i köket och kocka...

Dessutom är det Melodifestivalen ikväll som vi skall kika på... Vem håller ni på? Själv gillar jag Anna Bergendahls låt, den ger mig rysningar. Men låten kanske inte är något att skicka till Oslo... Hur som helst är det lite festligt att titta på denna tillställning.

Kram från en slö Jane....

2 kommentarer:

Browneyedgirl sa...

Godmorgon =)
Här är det snart full rulle innan kalaset senare, har lämnat lite för mycket tills idag känner jag *skrattar* men allt löser sig!
Kramen till dig

Ingrid sa...

Det lät som en helt underbar lördag må jag säga,, och den gick alldeles för fort även hemma här!!

Kramar i mängder!