måndag 22 mars 2010

Hörde något gammalt idag


Nämligen Toto´s låt " I´ll Be Over You....

Toto var en av mina favoriter på den tiden jag bodde hemma, har spelat dem oändliga gånger:-)) Blev och tänka på det när jag hörde Mix Megapol´s radiopratare tala om dem som grupp när jag var ute och åkte bil på förmiddagen.

Några andra "gamla" favoriter jag hade en gång i tiden var bl.a Richard Marx, Beach Boys, The Boppers, Aha, Depeche Mode, Modern Talking, Roxette mfl.... skoj med gammal musik, de får en att minnas om olika tider i ens liv:-))


"Gammal" musik skall poppas på HÖG nivå, det gör så att kroppens alla endorfiner bara sprudlar och man blir på så bra humör!"

Kan inte tänka mig ett liv utan musik!

Och vet ni vad?

Jag har spelat in en Lp för många herrans år sedan,
men det kan jag berätta om en annan dag...hi hi

1 kommentar:

Browneyedgirl sa...

Hej tjejen =)
Ja visst är det mys att lyssna på gammal musik som man vrkligen har minenn till....härligt, ett liv utan musik finns inte.
Kramen och ta hand om dig