torsdag 4 mars 2010

Hemma!


Gó kväll mina vänner!

Äntligen hemma! Och jag är så glad....
Helgen är på väg, och den kommer fort som attsikens.... skall bli så förb***** skönt med helg!! Håller ni inte med mig?

Skall i alla fall göra lite kvällsmat till mina älsklingar nu. Meja har varit på "Hästis" så hon är säkert jättehungrig vid det här laget. Idag bjuder morsan på egna hamburgare.. populärt hos Meja kan jag tala om! Och även populärt för morsan som slipper stå och kocka i flera timmar.. fort skall det gå!

Har faktiskt också lite annat att pyssla med till kvällen idag. Skall jag ned på affären och inhandla lite ingredienser till min egna smörgåstårta jag skall göra till mina arbetskamrater i morgon. Den är ljuvligt god och så behöver man inte "pilla" bort sådant man inte tycker om.... LOVAR att bjuda er på receptet!!!

Vi har alltid "mysfredag" med frukost eller annat på fredagarna då vi turas om att bjuda varandra. Det är trevligt och man känner verkligen att helgen är på G. De blir ett bra avslut på jobbveckan =)

Bjuder er på en låt som jag gillar skarpt! Bäst är den i bilen på högsta volym! Yeeaaa

3 kommentarer:

Dernole sa...

Kan förstå att du är lycklig, näst sista dagen.............på veckan ;)

Ingrid sa...

Åh det lät ju helt underbart med sådana mysfredagar!!
Skulle vart på Ica det,,, mohahaha... dagens största skämt..
Men det glädjer mig att ni har det så mysigt =)

Ha en fortsatt skön torsdagskväll, och Imorgon är det freeeeedag!!! =)

Kram o hej!

AM sa...

Kalle bara älskar jag. Skåning som han är. kram från mig!!