torsdag 25 mars 2010

Hello Kitty!

Godmorgon kära vänner!

Denna hemska natt går till historien. Jag har inte kunnat sovit särskilt bra alls... fan vad jag hatar dessa nätter (ursäkta uttrycket men man blir gaaaalen) Sovit som en kratta helt enkelt.. uhrk.

Men nu skall jag inta en stärkande frukost så får vi se om jag kommer igång igen... kanske skall ladda en extra stor kaffepanna, tror ni det hjälper?Mejas favorit!

Meja har fått en ny favorit, nämligen Hello Kitty! Det skall vara denna söta lilla figur på allt hon skall använda. Det började med en tröja vi köpte när vi var på Kanarieöarna.. en svart med paljetter i rosa... har nog glömt hur många gånger jag har tvättat den!

Sedan när jag var ut och shoppade kläder till henne fick hon en mysdress och ett par tights med samma figur.... samma visa där, ligger de inte i tvätten sitter de på hennes lilla kropp!

Till och med har hon fått för sig att hon skall köpa skor med Hello Kitty... så det blir till att leta lite för hon tänker nog inte ge sig i första taget om jag känner denna lilla tjej rätt. Dessutom har två av hennes vänner fått så fina basketskor med Kitty.....

De vet redan när de är 5 vad som gäller och därmed basta!


Min underbara söta tjej som vet vad hon vill:-)

Inga kommentarer: