fredag 19 mars 2010

Helgen närmar sig...


Den bästa dagen av alla - MYSFREDAG!
Har nyss stigit ur bädden här hemma och nu sitter jag med en stor kopp varm te. Har än en gång fått sova lite längre, så himla skönt.

Idag skall jag åka till stället där jag ev. kommer att ha min häst så småningom. Ingela, som jag skall hälsa på har hovslagarn där så det bjuds på kaffe i stallet idag :-) Måste ju dit och lukta och snusa lite häst, och ventilera lite allmänna ting, alltid lika trevligt!

Längtar tills dagen jag får ta hem min kära Rós. Talade faktiskt med uppfödaren i tisdags och lilltjejen mår jättebra. Hon har blivit avvänjd nu och det funkar super. Leker och stojar med sina andra kompisar hela dagarna. Ser verkligen fram emot nästa sväng till Örebro då jag får träffa henne igen.

Fick dock snusa lite på hästarna igår när Meja hade avslutning på sitt Hästis, bilder kommer lite senare....

Fredagsmys:-)

Ikväll blir det fredagsmys med ett par goda vänner och deras barn. Vi brukar träffas rätt ofta och äta tillsammans. Ikväll blir det dock ingen "lagad finmat" utan vi skall köra till på lite hämt mat för enkelhetens skull! Skall bli trevligt! Härligt med fredag!

Ha nu en gó förmiddag! Det skall jag ha!

1 kommentar:

Ingrid sa...

Det lät helt underbart med lite hämtmat, gott sällskap och en trevlig mysfredag!! SJälv jobbar jag :(.. men får mysa till det när jag slutar hihi..
Kram på dig och trevlig helg, vännen!!