torsdag 25 mars 2010

Har inte alltid tid

Att göra uppdateringar på bloggen...


Har förstått att en del undrar vad jag har haft för mig idag när jag inte hunnit uppdatera bloggen sedan i förmiddags *fniss *fniss * Men så är det, att ibland har man inte alltid tid.

På förmiddagen arbetade jag med en hemsida som skall bombaderas med massor av information. Men för att få in infomationen så måste jag hämta fakta från böcker som jag sitter och läser.. det tar tid, men förhoppningsvis så blir det kanon i slutändan:-))


Har också haft full service här när mina "byggare" är här och snickrar in trätaket på övervåningen. De måste ju matas med mat, fika och annat för att det skall flyta på bra.. bensin till byggkropparna behövs!

Dörren skulle också in i slutet av dagen och när de skulle sätta dit den så har vi fått fel dörr!!! Så himla typiskt. På stället där vi köpt den hade de karmarna och dörrarna på olika ställen och det var nog det som gjorde att det blev fel. Men, men förhoppningsvis hinner vi byta den i morgon...alltid är det något som strular...


Sedan har jag skjutsat Meja till Hästis och så för en stund sedan kunde vi slå oss till ro här hemma med lite kvällsmat tillsammans. Alltså, en fullspäckad dag som nu har nått sitt slut.... nästan.
Nu väntar dock lite tv- tittande innan nattens mörker kryper sig in i stugan..... KRAM

Inga kommentarer: