lördag 20 mars 2010

Filmkväll


Ikväll ska vi kika på Stieg Larssons sista film 'Luftslottet som sprängdes' som ingår i hans Millenium-trilogi. Har sett de andra filmerna så jag hoppas att även den här kan leva upp till mina förväntningar. Godis är också inhandlat, en alldeles egen påse:-) med bara sånt som jag gillar, en go filmkväll väntar helt enkelt. Annars har vi haft en skön dag här hemma. Min kära mor bjöd oss till dukat bord på eftermiddagen, kött och potatis med kantarellsås - mums! Skönt att bli bortskämd ibland. Hoppas att ni har haft en bra vårdag, för nu är det vår tycker jag! Kram från mig i bilen....

1 kommentar:

Ingrid sa...

Jag ahr läst böckerna i flera omgångar,, så jag förväntade mig såklart mer,, även fast man inte kan göra det av en film,, för hur skulle det gå till om man skulle få med allt som stod i en bok?
DÅ skulle alla hinna somna flera gånger om innan filmen var slut,, hihi...
Hoppas att den håller dina förväntningar iallafall , vännen!!
trevlig Lördagkväll på er!
Ingrid