lördag 27 mars 2010

En redig myskväll...

...med Moster!


Igår när moster (min syster) skulle komma viskade jag till henne... köp med dig lite fredagsmys...men inte visste jag att det inkluderade det mesta!!


Det var en STOR påse lösgodis till oss och en till Meja, Chips med dipp och ostkrokar! Jag skrattade gott när jag fick se Mejas ögon som var stora som tefat! Tänk, vilken lycka för en 5-åring och få gotta sig i godis en fredag då vi i normala fall enbart äter popcorn eller en skål chips.... Lördagsgodiset är ju bara på lördagar:-)

Det är så roligt att få överraska ibland och det är ju inte alltid syrran är här på besök....

Meja somnade av ren utmattning efter godiskvällen igår.. det sista hon sa innan hon slocknade på soffan var "Nä, nu orkar jag inte mer godis....".. gullunge:-)) Själva satt jag och syster och talade om allt mellan himmel och jord.... så mysigt så.

Men nu är jag sittandes vid köksbordet och skall snart duka fram lite frukost till mej och Meja, sedan åker vi nog till min mor på ett litet besök. Syrran sover ju där och Meja vill träffa henne igen:-)

Ha nu en mysig lördag mina vänner!

Inga kommentarer: