söndag 28 mars 2010

Ego


Snälla, visa lite ödmjukhet & förståelse!

Vad jag blir trött folk som bara tänker på sitt, sitt och sitt hela tiden. Det enda som de har i huvudet är att bara framstå sig själva och driva annat folk i "fällan" för egen vinnings skull.. så himla EGO.

Vad jobbigt det måste vara att va en person som hela tiden måste ha bekräftelse på att "fan vad jag är bra, det jag gör är rätt osv..." Alla andra är sämre.... och när de "sämre" gör något som är bra, kan man inte ge sken av att man håller med... nä, då är det som en prestige att låta det vara....

Nä, gott folk. Sträck på er och visa lite förståelse för att annat folk inte sitter i samma "båt" eller har samma förutsättningar. Och visa gärna lite ödmjukhet.... det skadar inte, det tycker jag i alla fall.

" Om du vill gå fort - Gå ensam. Om du vill komma långt, gå tillsammans med andra "

3 kommentarer:

Dernole sa...

Så sant så, än en gång. Men när någon gått över för många lik, kommer till slut uppgörelsens timme. Tyvärr kan vissa hålla på längre än vad rättvisan orkar kämpa. Men fler är starkare och kan ge varandra energi och då kommer även rättvisan att segra. Det är hoppet vi måste tro på.
Kramen
Ps nu när du dragit ut "proppen" vill jag att resten snart skall komma, är så nyfiken att jag går snart i tusen bitar :) ds

Ingrid sa...

SÅ jäkla bra skrivet så sant och så fruktansvärt BRA!
Kramar i mängder till dig!

Anonym sa...

Bra skrivet!!

Kram
Michelle