fredag 26 mars 2010

Bröllopspyssel


Med min käre syster

Har precis kommit hem från stan där jag har träffat min syster. Vi besökte Alexandras Brud & Bal för att kika in lite klänningar till mig som jag skall ha på hennes bröllop till sensommaren.
Så mycket fint:-)

Alltså, det finns hur mycket som helst... vart börjar man kika någonstans? Det finns oändligt med olika typer, det finns verkligen något för alla.

Vi diskuterade lite tillsammans med Alexandra som jobbar där och vi kom fram till en klänning som kanske skulle passa mig. Det är en beställningsvara, så man får beställa hem och testa. Klänningen skall jag ha i lila och även korta den lite strax ovanför knäna. Här har jag ett kort som jag hämtat från leverantörens hemsida...

En tidlös klänning man kan nyttja vid andra högtider:-))

Inbjudningskort - Ett svårt val....

Vi tog också tillfället i akt och kikade lite på deras inbjudningskort. Jag kan säga att vi blev kvar på Hobbyaffären väldigt länge:-)) Fick också otroligt proffsig hjälp av en som jobbar där, hon ställde upp till 100% och hjälpte oss med idéer och att hämta grejer som behövs när man skall pyssla ihop inbjudningskorten. Tänk om det fanns fler såna serviceinriktade människor!

Jennie hittade lite som vi tyckte passade bra till temat, så nu gäller det bara hem och göra några testkort:-) Spännande. Tänk vad man kan göra fina saker med alla dessa småpyssel som band, papper, klistermärken, blommor, stämplar odyl... börjar man med det är det nog svårt att sluta...

Så mycket skojigt att titta på...


Väl hemma igen så fortsätter vardagen.. skall ta tag i lite tvätt och sedan är det dags för lite kvällsmat igen. Syster kommer också förbi och har en liten myskväll med oss för att träffa Meja lite. Hon har lovat en godispåse!! Tänk, det är ju på lördagar man äter godis, i alla fall i vår familj. Men när moster kommer.. ja, då är det tillåtet med GODIS!

Ha en skön kväll mina vänner!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja visst finns det massor av fint på Alexandras!! Ni verkar ha haft en kanondag! Vad spännande det kommer att bli när hon gifter sig. Både för henne och dig(och Meja förstås). Ha en skön kväll. Vi ska packa vi.... Kram Petra.

Browneyedgirl sa...

Godmorgon =)
Ohhh så skoj att ha sin syster hemma på besök, och vad roligt att kolla på klänning, det är ju sååå skoj. Stor kram till er