måndag 15 mars 2010

Bluff

Fy 17 vad fula en del företag är!

Idag trillade det ner en (till synes) faktura från ett företag från Kontorsgrossisten AB. Min första tanke var "Jag har inte beställt något" och sedan blev jag orolig att någon beställt material i mitt företagsnamn.....

Jag vet att det förekommer sådana här konstiga fakturor som vid närmare granskning är ett erbjudande! Läser man det finstilta noggrant så står det att "detta är ingen faktura utan ett erbjudande om att ingå avtal om köp av erbjuden produkt"

Visst är de fula?

Min spontana reaktion är att man blir arg, nu är det ju så att eftersom jag är en liten företagare så har jag superkoll på mina papper och på vad som beställs och inte. Men hade denna faktura hamnat hos ett större företag hade den säkert hamnat mellan fingrarna utan granskning och blivit betald.


Inte lite pengar heller....

Tittar man också på det Sk. erbjudandet så står det att beställningen gäller kontormaterial, artikelnr 55701, miljörentkoncentrat 1....

Ingen som helst annan produktionformation om produkten erbjudandet gäller.... visst är det sjukt? Så ni som får lite företagspost, kolla noggrant! Jag ska då inte betala den!

3 kommentarer:

Dernole sa...

Fy fan, rent ut sagt. Jag råkade ut för en liknande grej för 5-6 år sedan kostade maj 30000 innan skiten blev avgjord... :(
Kasta skiten...
Kramen

Jane Hagström sa...

Ja, Helene papperet ligger i papperskorgen!

Ingrid sa...

Åh fy fan....