tisdag 23 mars 2010

2:a av 7

Godmorgon!

Jaha, då är vi inne på dämp 2 av 7! Nedräkning har jag i alla fall.... snön bara vräker ned och jag börjar tvivla på att våren skall komma..... vill inte ha mer snö nu - Blä!


Men nu skall jag inte vara så negativ för tids nog försvinner snön och vi har vår.. tiden går ju fort. Det gäller och tänka positivt, då blir allt mycket lättare! Bättre att möta dagen med ett leende än med en sur min för man får vad man ger....... ett glatt leende smittar!


Nu skall jag sätta mig och käka lite frukost innan Meja skall till dagis, sedan kommer min far och hjälper mig med det sista på mitt lilla projekt på övervåningen. Hoppas bara att inte snön ställer till det för det skall köras hem lite virke...

Ha en gó förmiddag!

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Man borde MINST kunna räkna ett par tre gånger idag som det har snöat hela dagen =)
Lät himmelskt gott med äppelpaj må jag säga.. =)

Kramar i mängder!

Jane Hagström sa...

Ingrid! Jaaaa, vad du e smart.. klart att det har snöat flera gånger:-)) KRAMIZ