måndag 1 februari 2010

Wow vilken...

Vinter vi har!!!

Det snöar här hos oss idag. Flingorna dinglar ned så fint och maken är ute och skottar, precis som det skall vara! *ler*

Det var längesedan vi hade sådan här vinter och inte en enda gång har det töat emellan gångerna då det kommit snö. Härligt tycker jag!


Skotta, skotta, skotta... duktig du de:-)


Nu måste jag få mig min frukost innan min privata taxi kommer (mamma)! Lyx att få skjuts nästan varje dag till jobbet... jag är såå tacksam. Så alla ni som skall ut på vägarna idag - TA DET FÖRSIKTIGT!!!

Kramen från mig!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej tjejen,

Tack för tipset igår med tassen m.m. Idag ska jag åka på apoteket och "kitta upp oss" på lite produkter. Men tror också att vi ska köpa den där Aloe Vera salvan som ni har. Hör av mig till idg. Iaf. så tyckte vi att det såg något bättre ut idag..... Vi har slagit bort vetrinärefter deta att jag pratade med dig igår. Man är nog lite pjoskig :) ...
Kram från Ingela

Anonym sa...

Min uppfart är ingenting jämfört med er... Tack för att jag får låna Jocke! : )

Kram

Jane Hagström sa...

Hej Ingela! Du fixar det där, jag lovar!
Är du osäker hur du skall göra kan jag svänga förbi er ikväll om du vill. Veterinären gör oftast inget åt tassar.. oftast får man åka därifrån med mindre pengar bara...

Vi hörs!

AM sa...

Hej hopp sockertopp. Ja det är värst vad det ramlar ner flingor. Här har det snöat hela natta. jag skulle behöva skotta, men si det gör jag INTE, har ju så förbenat ont i ryggen. ha det bäst vännen så hörs vi//kram Kram
Ps bra med privat Taxi du!! ;-)