torsdag 4 februari 2010

Utfodring, rastning & kärlek

Matning
Har precis varit ute och gett mina två fina duvor lite mat. De är så roliga för när de är hungriga har de liksom glömt bort att de är rädda för mig.. de kommer som ett skott och sitter och äter fast jag står bredvid dem i buren, glömmer totalt att jag finns.

Får se nu hur länge jag får ha dem kvar hemma hos mig. Är det så att bygget rullar igång måste de flytta för ett tag. Min tanke är ju såklart att ta hem dem igen när allt är klart, men då får de också ett nytt fräscht boende för den voljären de bor i ny skall rivas. Och självklart skall de få fler kompisar då!

Rastning

Hundarna har också varit med mig ute. De gillar snön och leker som tokar hela tiden. De gillar speciellt när duvorna får mat, då sitter eller står de som klistrade utanför buren.... se lilla Píkas stil...
Kärlek

Behöver jag säga så mycket? Darling ger matte en puss:-))

4 kommentarer:

Browneyedgirl sa...

Ville komma med en kvällskram =)

AM sa...

Vilken puss du fick där..ha ha ha. Hur mår lilla damen i kväll då? //kramar om er "alla" // kraaaaam

Jane Hagström sa...

Tack för kramen Browneyedgirl!!!

AM - Ja, lilldamen mår bara bra och inte har det blivit fler "prickar"..så imorgon blir det både jobb och dagis..
Kram till dig med:-)

Anonym sa...

Åhhhhhhhh vilken härlig bild....

Krma till dig från mig.//Ingela