lördag 27 februari 2010

Tjejkväll


Har haft en superskön dag tillsammans med min lilltjej Meja. Vi har ägnat dagen till att spela spel, tittat på film och gjort lite ärenden. Sedan har vi packat hennes väska för hon ska sova hos sina farbröder eftersom jag har 'taxi jour' ikväll när grabbarna är ute och partar, gissa en som var lycklig? Men nu sitter jag och myser med alla tjejer som är hos mig. Hela 5 gordonsettrar och en Finnspets ligger utslagna både i soffa och på golv. Önskar verkligen att jag kunde delge er denna syn, för det ser verkligen härligt ut. Känner mig så lyckligt lottad som har möjlighet att ha dessa underbara djur omkring mig. De ger mig så mycket kärlek, trygghet och sällskap. Kan inte tänka mig att leva en dag utan dem, usch vad tråkigt livet vore då. Ha nu en underbar kväll, det skall jag ha - alla tjejer och jag:-

1 kommentar:

Ingrid sa...

Åh vilket mys =)
Kram o god natt!