fredag 19 februari 2010

Tiden rinner iväg


Nej men hej mina vänner!

Har egentligen inte tid med ett blogginlägg nu, men jag bara måste.. ni väntar ju på ett eller?
Nåväl, ett litet ett då=)

Anledningen till att jag är lite tidspressad är att jag har försovit mig!!!!! Ghhaa, illa illa. Jag hatar att stressa, det absolut värsta jag vet. Men jag hinner.... gillar ju att ta det lugnt på morgonen, blogga lite, läsa tidningen, och äta frukost i lugn och ro.

Jag satt upp och tittadeOS igår kvälls. Var bara tvungen att vänta på Anjas intervju. Vilken tjej!! Wow, hon är en idrottskvinna utan dess like. Tänk att erövra medalj dagen efter en sådan vurpa. Hade det inte varit Anja tror inte jag hon hade överlevt.. kanske men då med skada. Helt otroligt i alla fall..
Intervjun kom efter herrarnas skyttetävling som inte gick så bra... "kom igen killar, bättre lycka nästa gång" men vilken pluttig intervju!! Och där låg jag och plågade mig för att hålla mig vaken, ville så gärna höra vad Anja hade att säga.... Så därför mina vänner är jag lite trött och råkade slå av min telefon när den ringde....somnade om tydligen.

Skönt med fredag i alla fall, gillar att vara ledig nuförtiden :-))

Nä, nu måste jag fixa barret lite innan jag måste åka! Ha det gott och kör försiktigt i det vackra vintervädret!!!

De e ju så bra goá, de små:-))

2 kommentarer:

Browneyedgirl sa...

Godmorgon =)
Hua intye skoj att stressa, ta hand om dig idag och hoppas du får en skön fredag. Kramas

Anonym sa...

Klart man väntar på rapporter från dig dagligen,, Jag har ju inget liv, hi hi....
Ja håller med dig Anja e helt otrolig,, silken vinnar skalle hon har, Den bruden kan prestera när det gäller, och vilken tur,,, att sista tjejen gränsla annars hade det säkert blivit en tråkig 4 plats...
Ha det gott i den underbara snön.. Kramar från ett väldigt snörikt göteborg !