måndag 1 februari 2010

Spännande

Min man pysslar hemma!!!

Fick nyss ett mms av min kära man. Han har fixat lampor till köket!! Jag plockade bort ljusstakarna i helgen och nämnde för honom att vi måste skaffa nya lampor och att de skall vara vita.... och ja, han har bokstavligt talat tagit saken i egna händer!

MMS:et löd...
Fint eller hur? Nu fattas bara du så är allt perfekt:-))

Ja, vad säger man? Jag blir bara så varm i hjärtat. Skall bli skoj att komma hem och se förändringen i köket "live"..A´la Jocke..... Trala la la la

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du,,, vilken karl du har...
Fast min e inte så pjåkig han heller.... Köper iofs inga lampor men är riktigt händig med disk och damsugarn..

Kram kram Malin

Jane Hagström sa...

Men Malin! Det är inte så tokigt det heller! Hälsa guben!

KRAM

Helene sa...

Underbart, jag tror att när vi valde en partner. valde vi den som vi omedvetet visste skulle tillgodo se våra olika behov. :-) hälsa gubben din och tala om att han har förtroende att köpa lampor åt mej närsomhelst...
Stor kramen

Jane Hagström sa...

Helene! Ha ha, ja så måste det ha varit. Jag hälsar att han får köpa lampor till dig:-))

Anonym sa...

Han inte bara skottar snö, han gör heminredning också! Du har det bra du Jane, och tack för att jag får låna Jocke när det behövs ; ) HaHa!!

Kram på er!
Michelle

Jane Hagström sa...

Michelle! Klart du får låna honom! Man ställer ju upp för sina vänner, vet du!