tisdag 2 februari 2010

Sovit så illa...


Har plågat mig genom denna natt...

Äntligen är den slut så jag slipper ligga och plågas, för det känns som om jag har gjort det inatt. Har vaknat om vart annat hela tiden, inte hittat någon skön sovställning alls, och det har känts som om jag har myror i hela kroppen.. vända, vrida, vända, vrida.. blä.... Och envis som jag är skall jag INTE gå upp, för vad skall jag göra mitt i natten?? Så nu har jag ont i kroppen, nacken värker och jag är trött...konstigt, neej.

Rev dessutom tapet i en timme innan jag gick och lade mig, så man kan säga att jag jobbade hela dagen igår. Var jättetrött och såg fram emot att gå och lägga mig....Man längtar efter vila, men när man väl får vila.. då kan man inte. Kroppen är bra underlig, varför är det så?

Lamporna då?

Jamen, de var jättefina! Skönt att slippa fara ned på lampaffären själv när man har ont om tid. Egentligen kan jag väl säga att jag skulle vilja titta själv vad som fanns... men nu har han fixat lampor och de passade jättebra hemma så jag är jättenöjd. Kan tilläggas också att maten också var klar när jag kom hem så det var bara att slå sig till ro vid matbordet och beskåda lamporna:-))

Lite bortskämd är man kanske, men det är ju det som är livet! Att ha någon som älskar och ställer upp för en. Och för er som inte har hittat "Mr Right" än så kommer han så småningom..när ni minst anar det!

Det finns någon för alla!

Kram på er!

3 kommentarer:

Dernole sa...

Efter en dålig natt, kan det bara blir bättre :) du är väl princessan på ärten :D
Kramen

Bonde-Susanne sa...

Hej Jane!! Mr RIGHT.... Finns han?? Just nu så har jag ingen större tro på det motsatta könet. Du har tur du som har en så go man!!
// Kram

Jane Hagström sa...

Susanne! Ja, han finns men han kan var väldigt svår att finna... vi får leta extra noga. Kram, tbx

Helene! Jag hoppas på det med.. kan bara bli bättre!