söndag 21 februari 2010

Skön dag...

med bak & gó mat

Har huserat hemma hela dagen, servat våra vänner som är på besök och gjort lite nytta i vårt rum som vi håller på att göra iordning... Men jag kan säga att det var ingen lek! Skulle ta tag och dammsuga upp slipdammet efter spacklingen men jag fick så många stötar av allt så jag var tvungen att sluta för det var så obehagligt. De var så kraftiga att jag tom kände dem i kroppen och ont som 17 gjorde de.

Första stöten fick jag när jag skulle ta bort plasten i fönstret.. hm, funderade en stund om det var någon ström som låg på.. (blir ju lätt så när man renoverar).. andra stöten när jag skulle flytta soppåsen, fick även en till när jag skulle slå på lysknappen vid trappen...


Bak & mat

Har bakat lite också idag. Det blev chokladmuffins och vaniljmuffins. Chokladmuffinsarna gjorde jag från ett nytt recept som jag hittade på nätet. Har tröttnat lite på de vanliga så jag ville testa något nytt. Dessa muffins smakade nästan som kladdkaka.. behöver jag säga att de smakade kalas?? Vi serverade dem till efterrätt med lite glass och grädde. Bjuder på receptet i morgon!

Våra vänner hade också med sig Röding som vi gjorde iordning.. så så gott. Till och med Meja som brukar vara petig med maten åt och tog om två gånger.. Kan även bjuda er på det receptet i morgon...

Skulle faktiskt bjuda er på bilder men "blogspot" verkar krångla.. typiskt. Jag lovar att återkomma med bildbevis under morgondagen.

Nu måste jag tyvärr sluta för damernas skidskytte har börjat och det vill jag se. Hoppas att ni har haft en bra dag! KRAM på er ALLA!

2 kommentarer:

Browneyedgirl sa...

Mums med röding =) Det är sååå gott.
Iskallt ute idag och jag är glad att få vara inne.
Stor kram och ha det fint!

Jane Hagström sa...

Ja, supergott:-)) Jovisst är det kallt. -25 stod vår temp på i morse.. lite väl i kallaste laget tycker jag. Varm kram till dig!