tisdag 23 februari 2010

Så tråkigt

´
Hej mina kära läsare!

Skyndar mig att lägga in ett blogginlägg innan jag åker hem ifrån jobbet. Har fortfarande inte tillgång till internet hemma pga. "felet" som jag inte riktigt vet hur jag skall åtgärda. Jag skall ringa till TELIA ännu en gång så får vi hoppas att de kan hjälpa mig lite till.

Fick igår "tips" på vad som kan vara fel och jag har gjort de ändringar som de rekommenderade och köpt en ny "dosa" men nu har vi provat och det vill inte fungera ändå.. suck.

Känns så himmelens tråkigt när jag har saker att göra på datorn som berör andra. Bl.a uppdateringar på vår klubbs hemsida (sgsk) Så ni som väntar på uppdatering får tålmodigt vänta, kan tyvärr inte göra era uppdateringar förrän jag har åtgärdat felet.

Man blir bara så less när inte saker och ting fungerar, det skall bara fungera tycker jag. Det enda som är positivt med det hela är jag får mycket tid över till annat....


Klart att det alltid finns saker att göra.. typ, tvätta, städa, göra bokföring och annat skrot och korn.. men man skall ju ha lust också och just nu har jag inte "den" lusten. Tror faktiskt jag skall bänka mig i soffan efter att jag ringt Telia och titta på skidor - för visst var det skidor ikväll?

Vi får också hoppas att min ena duva har kommit hem (som jag berättade i tidigare inlägg), annars måste jag införskaffa några fler tills i morgon. Talade faktiskt med en god vän till mig idag som har duvor och jag skulle få hämta några om min kille inte kommit till rätta. Skönt med vänner som ställer upp, det uppskattar jag enormt. Ge och ta....


Ha nu en kramig kväll mina vänner, så hoppas jag att jag snart är på "banan igen".

Uppskattar verkligen alla som följer mig här på bloggen och ger mig en och annan kommentar. Fortsätt gärna med det :o)

Dock kan jag inte godkänna dem direkt när jag inte har tillgång till internet...

Nu måste jag stänga på jobbet!

Ha en fin kväll alla!

//Jane

5 kommentarer:

AM sa...

Hej Hopp gumman. Det var tråkigt att höra. Alltid ska det vara något. jag följer dig gärna här på bloggen ett sant nöje!!!//Ha en goer kväll Kram

Ingrid sa...

Det kan du räkna med att jag tänker fortsatta med också =)
Följa bloggen alltså, ME LIKE!!
kram på dig!

Eva sa...

lider med dej!...Datorer skall bara funka!!Hade ju själv problem med min bärbara. Men lyckades klura ut vad det var tillslut.Hoppas det löser sig med fåglarna oxå! kram Eva

Eva sa...

lider med dej!...Datorer skall bara funka!!Hade ju själv problem med min bärbara. Men lyckades klura ut vad det var tillslut.Hoppas det löser sig med fåglarna oxå! kram Eva

Browneyedgirl sa...

Godmorgon tjejen =)
Ville smyga in och kramas lite bara
PS: Jag älskar produkterna