tisdag 9 februari 2010

Rós släkt

Satt uppe för länge igår kvälls.... igen.


Men jag hade svårt att släppa datorn. Började leta efter förfäder/släkt till min Rós och hittade lite information så jag glömde totalt bort tiden. Surfade längre och längre in i cybervärlden och när jag tittade på klockan så var hon över 23:00! Hittade faktiskt på en hemsida från tyskland. De som äger Rós morfar Randver frá Nýjabae. Kika in här >>>

Mailade faktiskt till ägaren och fick ett jättetrevligt svar nu i morse! Han som har Randver har ägt Rós mamma Randy. Så han skulle skicka mig fler kort på henne! Tänk vad man kan hitta på nätet! Det lönar sig att sitta vid datorn:-))
Här är Rós pappa Húmvar from Hamrahóll
Bilden hämtad från www.eidfaxi.is
Vet inte så jättemycket om honom mer än att han är ganska så ung, men redan bedömd till 8.08 men han kommer att bedömmas fler gånger och det ser jag fram emot. Här kan du läsa mer om Húmvar >>>


Nej, nu måste jag rusa och klä på mig.. kl. 9:00 åker jag till jobbet! Skynda skynda... Ha en bra dag mina vänner, jag får besöka er lite senare!

1 kommentar:

Dernole sa...

vad gjorde man innan nätet :)