lördag 20 februari 2010

Premiärtur


I vår nya bil! Känns jättekonstigt som om vi har lånat den...får nästan intala mig flera gånger att det faktiskt är vår bil. Känns bra i alla fall:- Just nu är vi på väg till Jockes syster för att titta på deras nya kök som de har satt in för någon vecka sedan. Kanske får vi lite idéer till vårt egna kök som jag vill fixa till... Men då behövs ju lite cash...önskar ibland att man hade turen med sig någon gång..så det kunde trilla in en oväntad sudd slantar...men jag antar att jag får drömma vidare... Kram till er alla hälsar jag från 'my new car'

4 kommentarer:

Dernole sa...

finns inget så kul som nytt kök och dyrt :) Investera i en gård vet ja....
Kramen

Browneyedgirl sa...

Stora varma kramar till dig =) ha en fin kväll...

Jane Hagström sa...

MH - Åh, yes! klart jag skall ha en gård!! My dream:-))

Tack för kramen:-

Kristina Warg sa...

Läs min blogg: http://kristinawarg.blogg.se :D