fredag 19 februari 2010

Pizzakväll!

Äntligen hemma!!!

Känns skönt att få byta om till "helgkläder", inget som klämmer och spänner:-) Att vara "finklädd" hemma är ingenting för mig. Jag vill kunna umgås med mina hundar utan att vara rädd för att bli hårig eller så. Inte för att mina hundar fäller så mycket men man känner sig ändå mer ledig. Hundarna lär sig också att det är helg, det märks tydligt. Speciellt när långfillingarna kommer på, då ni blir det annat ljud i skällan:-)) Men de får vänta på "utgång" tills i morgon, då får vi hitta på något skoj tillsammans.

Men nu sitter jag och Meja och väntar på att pappa Jocke skall komma med lite pizza. Han skall ut och jobba natt och jag och Meja skall bänka oss för en mysig tv-kväll tillsammans. Känns så himla skönt... har längtat sååå länge efter denna dag.

Ikväll blir det en kebabpizza, för då kan jag dela med Meja. Hon äter ju inte så värst mycket och då är det enklast att göra så.

Oj, oj, nu kommer han med maten!!!

Hoppas ni har haft en bra dag i "snöovärdet".. och att ni får en sköööööön fredagskväll!

1 kommentar:

Browneyedgirl sa...

Mums med pizza =)
Sitter här med frukost jag. Så godmorgon vännen, du ge dig inte ut i trafiken idag om du inte behöver, var rädd om dig. Kramen