lördag 13 februari 2010

På väg...


till Örebro!

Tidig morgon idag. Men vi är på väg till Örebro för att hälsa på min lilla Rós:-) Skall bli jättespännande. Det är kallt som attan ute, -15.7 grader så det gäller att ta på sig långkallingarna idag för jag gissar att vi skall tillbringa lite tid i hagen i alla fall och beskåda skönheterna.Kan inte rikitgt förstå att jag har blivit med häst! Det är så många år sedan sist och jag har verkligen längtat tills denna dag. Jag har tagit med mig kameran så det kommer nog bli ett antal bilder:-))

Samtalet då?

Ni får gott vara lite nyfikna ett tag till!! Talar om det ikväll när jag är åter i min gula lilla stuga, men jag kan då tala om att jag sov jättegott i natt och även en viss Aska:-)


Ha nu en underbar lördag och ta hand om varandra!

1 kommentar:

Browneyedgirl sa...

Men ohhh så roligt =)
Spännande, se bild sen kanske?
Ha det bäst nu tjejen.
Kramas