fredag 26 februari 2010

Njutning på jobbet


Lyx på jobbet!


Ibland är det till att ha det bra under jobbtid! Min mor tycker att jag skall få mig lite massage för att jag sitter så mycket vid datorn och blir stel i axlar och rygg - Inte dumt alls! Och det tackar man inte nej till! Är faktiskt lite dålig på att "underhålla" min kropp genom massage o.dyl...borde bli bättre för det är så himmelens skönt när det är klart. Man blir både mjukare och får en bättre blodcirkulation i kroppen. Man har ju bara en kropp och man måste ta hand om den:-)


Mitt jobb

För er som inte känner till vad jag jobbar med utöver mitt hunderi så kan jag berätta att jag jobbar för min mor som driver ett företag(Queen of Beauty) där vi jobbar med professionell hudvård.

Vi är leverantörer av vårt hudvårdsmärke - rejuvi som vi säljer till hudterapeuter runt om i landet. Vi säljer även annat som tillhör den professionella hudvården, maskiner osv... samt så driver vi vår egna praktik här i sta´n. Vi jobbar med allt som har med hudvård att göra så som ansiktsbehandlingar, hårborttagning, massage, make-up, specialbehandlingar för acne, brännskador, ärr mm.

Min plats på jobbet är att sitta en hel del med datorn, fixa utskrifter, hemsidor mm. Välkomnar våra kunder på salongen och sköter "markservicen" för mina terapeuter. Eftersom vi också är leverantörer så tar jag emot order och packar dessa två dagar i veckan. Vi är 5 anställda, jag, min mor och hennes syster som är ekonomiansvarig. Sedan har vi två utbildade hudterapeuter på praktiken.

Jag har jobbat här sedan jag slutade på Ica Kvantum - 06 så det börjar bli några år nu. Jag trivs bra, det är en lugn och harmonisk miljö och vi har skoj tillsammans på jobbet. Det som också är bra är att om man måste gå tidigare någon dag eller vara ledig så finns det inga problem, allt går att lösa. Men om jag får vara lite mer kräsen så är mitt jobb lite i lugnaste laget.. jag gillar fart och fläkt...

Men vi får se vad framtiden har att erbjuda.. och jag har mina planer som jag smider på:-))

Nu vet ni lite mer! Lovar att skriva om vårt hudvårdsmärke rejuvi när jag får tillgång till lite mer datortid.. Nu väntar nämligen lunch och promenix med Bina.
Ha en skön dag!

Inga kommentarer: