lördag 27 februari 2010

Mina tjejer


Sitter och väntar på lite trimning. Idag var det Darlings tur att bli klippt. Pika har svårt att hålla sig på golvet och hoppade också upp på bordet när jag vände ryggen till! De gillar att bli ompysslade för de vet att jag bjuder på lever när de är klara! De är för härliga mina vänner.Pika och Aska får dock vänta på sin klippning för nu skall vi åka och handla lite. Det är ju lördag och då vill Meja ha lördagsgodis! Det får man absolut inte glömma bort... Får också lite besök hem i kväll. Jocke och några polare skall ut och svira lite. De skall stanna över natten så jag måste se till att ha lite handlat. Själv stannar jag hemma och agerar taxi åt dem. Hoppas ni alla får en trevlig lördag! Kram från en datorlös Jane:-

1 kommentar:

Dernole sa...

har du inte fått ordning på nätet än? Nu må abstinensen snart sätta in ;)
Kramen