torsdag 18 februari 2010

Min torsdag

I morse for vi och hämtade vår nya bil! Jag tog vår andra bil till jobbet medans Meja fick åka premiärtur med pappa. Hon har tjatat hur mycket som helst efter den nya bilen så jag tror att det var lika spännande för henne som för oss:-)

Hon tyckte hon satt högt och bra och såg jättebra ut. "pappa, det här blir bra det här", sa Meja när de åkte iväg.

Nu gäller det dock att få tag i en hundbur till bilen, skall sätta mig och ringa runt idag tänkte jag. Vill inte ha hundar lösa i bilen och riskera både säkerheten och inredningen på bilen.. sedan är det ju också väldigt praktiskt med en bur de dagar det blir varmare och att man vet vart man har våra vänner någonstans:-))

Är faktiskt hemma från jobbet nu. Meja känner sig inte så pigg, hostar och är lite hängig så jag får tillbringa resten av dagen med henne.

Jocke ville inte dra med henne på affären nu på förmiddagen så jag passade på att handla innan jag åkte hem. Det blev en snabbsmörgås på Subway!!! Mmmmm, så himla gott. Har ni testat?

Min favorit är parmesan & Oreganobröd med skinka, ost, rödlök, tomat, gurka, sallad och vitlöksdressing.. enkel men så himla god.

Ibland är det skönt att slippa stå vid spisen...

Ha en gó eftermiddag!

3 kommentarer:

Browneyedgirl sa...

Hej tjejen =)ville önska dig en mysig kväll, stor kram

Eva sa...

Hej!
Vad härligt med en ny bil!!!! det skulle jag oxå behöva. Men den rullar mig fortfarande dit jag vill, så man får vara tacksam.... Ha det bra// Eva

Eva sa...

Hej! ang Nikita så får du gärna ta bilderna & info om henne & lägga ut på dina sidor. En underbart go hund.// Eva