fredag 5 februari 2010

Makaroner i tvättmaskinen!

Barn är härliga & finurliga....

Igår när jag skulle tvätta lite, så stoppade jag i kläderna som vanligt. Jag brukar alltid vara noga med att gå igenom fickorna för att det inte skall ligga något där. Det har ju hänt ett antal gånger att man har tvättat både det ena och andra :o) En del saker som råkar hamna med kan ju till och med förstöra kläderna, så som färgade lappar t.ex.

Äh, jag tvättade min tvätt och när den var färdig så skulle jag gå ned och hänga den.. började med första plagget, andra osv... men sedan så såg jag något ljusgult sladdrigt som låg på vissa plagg... "Va f'*n är det där", tänkte jag för mig själv...plockade lite till och sedan såg jag!

Tvättmaskinen var full med fjäriljsmakaroner!!! Alltså så måste Meja ha stoppat makaroner i en utav hennes jacka med fickor.... Men jag kände att jag bara blev lite full i skratt... makaronerna hade ju inte färgat av sig så det var ingen fara med kläderna...

Anledningen till att hennes fickor var fulla med makaroner är att när vi skall göra pasta så vill Meja alltid äta okokta makaroner el spagetti, till mitt förtret. Jag gillar det inte, men jag vet att pappa inte säger så mycket...så antagligen har Meja plockat på sig några när vi senast åt just fjärilsmakaroner! Och vem lagade maten? "Jo, pappa"!
Ja, dessa barn är bra finurliga. De vet när de kan passa på. När mamma är borta.....
Ha en bäst fredag!

1 kommentar:

Browneyedgirl sa...

Godmorgon =)
Ha en toppen fredag tjejen.
Kramas