lördag 6 februari 2010

Lördagsjobbet utfört!

Píkas första tassklippning...

Innan min hund kom som jag trimmade på förmiddagen fick Píka komma ner med mig på trimmet och få en tassklippning. Hennes första riktiga. Hon älskar att komma ned på trimmet, de vet ju att det vankas godis när man är klar, inte är de dumma inte:-) Tränar alltid mina hundar med det från de är riktigt små, och då brukar det aldrig bli några problem.

Píka följde med mig fort som attan ned i källaren och när jag vände ryggen till för att ta min kamera så satt hon på trimbordet! Skoj när man har hundar som inte är rädda eller tycker det är otäckt på något vis. Allt blir så mycket trevligare då. Och då vet ju också jag att träningen har gett resultat!

Aska och Darling fick gott vänta på en annan dag att gå ner på trimmet, faktiskt till deras besvikenhet... de vill också få godis!!


Älskar verkligen mina hundar, de förgyller mitt hjärta varje dag!
Vill ni se bilder på lilla Zorro som besökte mig i morse?

Inga kommentarer: