lördag 20 februari 2010

Lite nattsudd...

Gó kväll alla där ute :-)

Det är mörkt i huset, vinden viner medans snön yr omkring stugan... Meja sover i sängen bredvid mig, Jocke jobbar natt, hundarna snarkar och mina kära gäster som kom idag sover på nedervåningen med sin nyfödda lilla gullunge.

Vill inte sitta nere och störa dem genom att knappa på datorn..... "plonk, plonk"....men jag är ju bara tvungen att ta min "kvällspromenad" och kika på vad som har hänt ute i cybervärlden idag och självklart besöka er allesammans.

Vi har haft en trevlig kväll tillsammans med god mat och bl.a en massa hundsnack, det blir ju lätt så när man har samma intresse. Mycket måste ventileras och diskuteras:-)

Skall bli spännande att vakna i morgon... undrar hur mycket snö som kommit då? För här har det snöat oavbrutet i två dagar.. Det känns precis som man har flyttat till fjällen, snö överallt, högar som är lika stora som en själv osv.. Tom, så att hundarna inte väljer att gå på sidan av sina gångar på gården för de försvinner helt enkelt..:o) Jag säger bara.. hur skall detta sluta??

Nej, nu skall jag ge mig ut på lite "promenix".. vi ses!

1 kommentar:

Browneyedgirl sa...

Godmorgon denna söndag =)
Har det kommit mycket snö? här hade det snöat en hel del....ha det fint tjejen. Kramen