torsdag 25 februari 2010

Längtan & förväntan

Hon finns, hon existerar och hon är älskad - redan!

Idag förstår ni satt jag och min kollega och småsnackade lite på jobbet under morgontimmarna. Vi talade häst som vi brukar göra ibland. Vi satt och och talade tills hon sa "tänk när du får rida på Rós för första gången" Jag blev alldeles varm i kroppen och log tillbaka till min vän och sa "Jaaaa, då kommer jag gråta av lycka"...

Självklart är det en låååång väg dit, men som sagt den vägen ser jag fram emot att få arbeta mig igenom. Att ta ett steg i taget och följa hennes utveckling från en söt liten fölunge till färdig ridhäst... underbara och härliga tankar för en som bara har längtat efter en ny häst i sitt liv :-)

Det känns så konstigt, jag äger en liten häst men ändå känns det som om jag inte gör det. Känns fortfarande väldigt underligt. Men jag vet att hon finns... och att hon redan är älskad i massor:-)

När vi sedan hade setat och talat lite med varandra ringer min telefon! Och vet ni vem som ringer? Jo, det var Rós uppfödare! Tänk, det var nog lite telepati ändå. Hon ville berätta att Rós hade blivit verkad för första gången och att det har gått galant. "Lika snäll som sin mor", sa hon. Hon har också varit ifrån sin mor i en vecka och det går jättebra. Hon går nu tillsammans med två äldre ston som håller reda på "småungarna" *fniss*

Skall försöka mig på en tur till henne inom kort, för i maj kommer hon åka på bete och då får jag lite längre att åka om jag vill hälsa på henne. Hon kommer gå på stort sommarbete med massor av hästkompisar. Underbart liv för en unghäst!

Ha nu en gó kväll mina vänner! Själv har jag lite tid över när jag inte har dator...tråkigt om jag får tycka till... men men that´s life.

Vi får hoppas istället att det är lite bra OS tv att spana in.. tror det var damernas stafett ikväll och det vill jag nog se.

Nu måste jag stänga på jobbet, klockan är snart 18!!

Kram & hej!

1 kommentar:

Browneyedgirl sa...

Ohhh vad fint du skrev =) förstår att du längtar och den dagen kommer...njut av att det är fredag idag och ha det toppen. Kramen