torsdag 4 februari 2010

Kväller igen...

Dagen har som vanligt gått lika fort som alltid. Meja har dock inte fått fler prickar de som jag ev. trodde kunde vara svinkoppor, känns så skönt... pust...vilken tur. Så i morgon är det både dagis och jobb som gäller...

Annars har jag pysslat lite med datorn och är snart färdig för att lämna min gamla. Men nu ikväll kom jag på att jag måste installera Bank ID igen för att kunna anmäla till Försäkringskassan att jag varit hemma med Meja, och även FTP´brogrammet för att kunna uppdatera SGSK´s hemsida.. hoppas bara att det fungerar, annars vet jag inte var jag tar vägen..


Men vi hoppas att det går bra, man måste tänka positivt!

Nu måste jag sluta, Meja skall spela sitt första spel på datorn nu när jag har skaffat mus :o)

Kram & godnatt på er kära läsare!

Inga kommentarer: