fredag 12 februari 2010

Heeej!

Godmorgon på er Alla! Äntligen fredag!!Jag tror många med mig håller med att fredagar är de bästa dagarna. Man går till jobbet med ett leende (för oss som blir lediga såklart) för man vet att man snart får vara ledig. Tyvärr så tycker jag att helgerna går alldeles för fort, det gäller verkligen att njuta. Hade jag fått önskat hade det inte varit tokigt med en extra dag...


Vad händer i helgen då?

Vi skall åka till Örebro och hälsa på lilla Rós! Vi far ganska tidigt på morgonen för att vi skall hinna hem i tid igen. Jag är väldigt förväntansfull och är så nyfiken på om hon har växt något sedan jag sist såg henne.... weee:-))

Skall även försöka fixa lite mer med vårt lilla bygge på övervåningen. Lite spackel och slipning kvar så kan det grundas innan tapetseringen skall till. Kommer bli jättebra! Måste också få till någon dag då jag kan spana och välja tapeter.... hm, inte så lätt. Det enda jag vet är att de skall gå i ljust... vitt någonting. Vill inte ha någon färg.. bättre att sätta färg på annat så som gardiner, kuddar och annan inredning.

Är ganska så trött på färg, för när vi flyttade in i vårt lilla hus för snart 10 år sedan var nästan allt i färg. Tapeterna var gröna eller bruna och trädetaljer överallt! Men vi har nu lyckats måla och tagit bort det mesta. Gillar det ljusa, då ser också rummen större ut och man får mer rymd.

Nej, nu har jag inte tid att sitta här och tjattra, måste göra iordning Meja till dagis. Men först måste mina fyrbenta kamrater ut och kissa.. om jag kan väcka dem... hör att de snarkar gott:-))

Ha en underbar fredagsförmiddag!

Inga kommentarer: