onsdag 10 februari 2010

Go kväll!


Kvällen är här..igen!

Själv går jag och funderar på om jag ska lyckas sova inatt.. inte roligt när man bara vrider och vänder sig... Men snart börjar OS och då har ju något att titta på om jag är uppe och nattsuddar!
Ser fram emot att titta på lite skidor, alltid lika spännande:-) Dessutom har det ju gått bra för våra svenska tjejer. Skall ni följa OS?

Annars har jag tillbringat min dag med mina trimhundar. Dock blev jag klar ganska så tidigt ikväll och det känns jätteskönt. Inte alltid man slutar före 17 på dagarna. Vi har också varit och handlat mat tillsammans hela familjen och skall nu sätta oss och äta. Idag bjuder jag familjen på varma smörgåsar i ugn med champinjonstuvning... mums:-)

Efter maten väntar faktiskt lite spackling i vårt nya rum på övervåningen. Vill att det skall bli klart och då kan man inte ligga på soffan hela tiden. Väggarna är faktiskt fina, så det skall inte ta så lång tid... slipningen då? Njae...den överlåter jag till Jocke så sköter jag tapetseringen sen. Hatar slipningen.... det är det absolut tråkigaste med renovering. Dammet sätter sig överallt, innanför kläder, på möbler och på kroppen.. blä.

Nu måste jag sätta fart så jag kommer någon vart! Hoppas att ni alla har haft en bra dag!
Kramar Jane


Inga kommentarer: