söndag 21 februari 2010

Gäääsp

Tidig morgon här i stugan...

Meja vaknade före 7 och ville gå upp. Vi har ju gäster här hemma och hon kan som inte hålla sig i skinnet.. inte lätt att vara 5 år heller. Så det är bara att pallra sig upp, det enda positiva med att gå upp tidigt är ju att jag hinner blogga lite innan övriga vaknar =)

Själv är jag lite besviken för jag missade skidorna igår kvälls... hade varit skoj att se när det blev guld och brons.. men aja, that´s life.

Skall snart klä på mig och ta mig ut med hundarna, de är också lite otåliga och vill vara med gästerna. I skrivande stund så ligger de fortfarande kvar i sina bäddar på övervåningen men jag kan höra att de vill komma ner nu....

Kan också tala om att det snöar fortfarande och vi har en temp på 15.7 grader. Vi tänkte att vi skulle åka till Sala idag på årsmöte med vår fågelhundsklubb, men vi får se. Känns inte så skoj att fara på vägarna i detta väglag.
Nä, nu måste jag sätta fart! Har setat här en stund...
Kram & God Morgon !

1 kommentar:

AM sa...

Nu har ju halva dagen gått för dig, o här i stugan har det inte hänt så mycket. Känns lite tungt idag, ja ja livet är up´s and downs ibland. Ha en bra dag vännen //Kram