onsdag 10 februari 2010

Första vändan...


Är färdigspacklad! Känns i benen kan jag säga...värsta step up:en att gå upp och ned på pallen hela tiden. Men nu får det räcka för idag, har hållt igång sedan tidig morgon så nu skall jag slå mig till ro i soffan en liten stund och kika på efterlyst. Borde egentligen inte titta på det programmet för jag blir så arg på allt skit som händer... Var rädda om er. Vi hörs i morgon igen.

3 kommentarer:

Browneyedgirl sa...

Godmorgon =)
Vad duktig du är som grejjar och står i...efterlyst kan jag inte kolla på, man blir ju mörkrädd....
Stor kram

Dernole sa...

det är himla gôtt när allt blir klart, och sätta sig och njuta i ett nyrenoverat rum. Misstänker att du har kommit i fasen omättlig energi...glöm bara inte bort att vila där emellan
Kramen

Jane Hagström sa...

Ja, jag gillar att pyssla.. det är ju ingen annan som gör jobbet åt en.. Skoj när det blir färdigt!
KRAm