onsdag 3 februari 2010

Första inlägget...

Från nya datorn...

Det fungerar!!!! Om ni visste vilken härlig känsla det kan vara när man får saker och ting att fungera fast man egentligen inte vet hur man gjorde för att det skulle fungera....Satt med min E-post hur länge som helst i går kvälls och fick inte till det, jag var galen kan jag säga. Men tillslut så löste det sig.... två timmar senare! (ytterligare en sen kväll)

Nåväl, jag har lyckat få till en del saker på datorn nu och det här är mitt första inlägg från min Satellite. Det är mycket som skall fixas till... för det ploppar upp nya fönster hela tiden som man måste ta ställning till. Samt måste jag kolla upp säkerheten ett steg till för jag vill INTE få något virus eller så. Vore hemskt....

Så den närmsta tiden skall jag försöka få över allt material från gamla datorn till nya...man samlar ju på sig en hel del genom åren vill jag säga... hm, känner ni igen er?

Men det får jag göra under tidens lopp för nu måste jag förbereda mig för alla mina hundklippningar jag har idag. Först ut är en Springel Spaniel, sen kommer en blandis och på eftermiddagen kommer en hund som skall skrapa lite tandsten, en blandis till och tillsist en Jack Russel som skall trimmas.. fullt upp med andra ord!

Ha en skön onsdag!

1 kommentar:

Browneyedgirl sa...

Hej =)
Härligt när saker och ting fungerar eller hur? *hihi*
Hoppas du får en bra dag i snö stormen!
Kramen