torsdag 25 februari 2010

Fint besök...


Finnspetsen Bina är på kärleksresa hos oss. Hon kom i helgen och skall stanna i någon vecka. Hennes husse bor ganska så långt bort så det passade bra att hon fick vara hos oss. Hon är jättetrevlig men så himla kräsen!:- Det enda som skall serveras är korv! Ja, jag är då glad att mina hundar inte har det problemet. Hade blivit lite dyrt då:- Har också talat med Telia idag och de skall skicka mig ett nytt modem. Förhoppningsvis är jag igång igen tills nästa vecka, så tills dess får ni hålla tillgodo med mina mms inlägg! Har också gjort ett inköp idag som betyder jättemycket känslomässigt. Men jag kan inte säga så mycket mer om det nu. Faktiskt en stor hemlighet jag bär inom mig:- Härligt med hemligheter tycker jag. Gillar att överraska och göra andra både glada och förvånade! *fniss* Ha nu en fortsatt bra dag! Kram

4 kommentarer:

Browneyedgirl sa...

Hejsan =)
Vilken jätte fin vovve =)
Ville önska en mysig kväll. Kramen

Ingrid sa...

Vilken sötnos ni har på besök! =)

Självklart fixar jag en mössa till Dig! Just nu har jag bara slut på blått garn, men ska göra en investtering så fort jag får vägarna förbi Mora där jag hittade sist..

MEN, det finns ju EN mössa, den du såg på bild, om det är så att du vill prova den, någon dag, så får du självklart bli ägare till den, istället för att vänta på att jag gör en ny... =)
Om den inte passar, tar vi lite mått åt dig, men då tar det en liten extra stund...

Jag kan ta med mig mössan till jobbet någon dag,om det är så att du har vägarna förbi, kan lägga den i spelet...
Eller så kan jag helt enkelt svänga förbi Dig någon dag när jag åker hem, om jag vet att du är hemma..
Vi får lösa det på ett bra sätt =)

Massa kramar till Dig!

Jane Hagström sa...

Hej Ingrid!!
Jajjemen, klart vi skall lösa det! Tar kontakt med dig! KRAMEN

Dernole sa...

Hej på sej!
Hoppas allt är under kontroll, jag väntar med spänning till din hemlis är ute :)Måste säga att jag gillar den snygga tjejen du har på besök, får många finna flashbacks :D. Kul att läsa om Rós, den tjejen kommer bli nått i hästväg, öh!?! de är hon ;)
Nej nu har jag snavlat klart vi hörs av, skall gå och torka lite golv.....Kramen