måndag 22 februari 2010

Fel på nätet


Tyvärr mina vänner så blir det ingen riktig uppdatering av bloggen idag... Jag har problem med internet eller något annat tekniskt med datorn som gör att det inte går. Har ringt Telia men där var väntetiden nästan en timme!! Så nu sitter jag och väntar på att de skall ringa upp mig. Så himla typiskt när jag har saker jag måste göra på datorn. Håll tummarna att det ordnar sig. För saker som har att göra med datorer skall bara fungera! Kram från mig:)...

3 kommentarer:

Browneyedgirl sa...

Godmorgon =)
Ja ibland vill tekniken inte vara med, vi höll på hela kvällen med en krånglande tv igår *suck*
Ha en skön dag, kram kram

Dernole sa...

hoppas att det löser sig snart, skanar dina inlägg ;)
Kramen

Jane Hagström sa...

Browneyedgirl! Hoppas tv´n fixade sig. Alrig skoj med teknikprylar som inte fungerar.. man blir gaaalen. KRAM

MH - Tack vad du är snäll :o) Saknar också mina inlägg... hi hi tänk en hel kväll utan dator igår.. inte skoj tycker jag.. KRAM