onsdag 17 februari 2010

Det hon gömmer....

kommer fram när man städar...

Alla ni som har barn vet nog om att många prylar och annat smått kan försvinna innan man vet ordet av... här hemma har saker försvunnit hela tiden de senaste dagarna. Jag har ju en tjej som heter Meja som är ganska så påhittig och nyfiken på allt..

Brukar fråga henne vart hon har gjort av sakerna och oftast plockar hon fram dem och säger " jag glömde lämna tillbaka mamma". Ja, ja man försöker än en gång påpeka att "lånar du, så lämnar man tillbaka" eller "du vet adressen"...

Nåväl, så ikväll var jag verkligen tvungen att ta tag i hennes rum - städning! Skulle ha gjort det i flera dagar men orken har inte funnits. Det är inte " så bara" att städa där heller med alla småpyssel som ligger överallt, det tar tid vill jag lova...

Och sedan måste man kasta en hel del småskräp och det kan man inte göra framför Mejas ögon direkt...skulle hon få bestämma så skulle allt sparas.

Men lite prylar kom fram i all bråte som vi plockade i.. bl.a. vår kökssax som jag har letat efter lääänge, den låg längst in i bokhyllan under en massa papper och annat. Hittade även mitt smyckes skrin med allt mitt guld! Nej, då skämt och sido det var att ta i *hi hi* men den stod väl gömd bakom hennes skrivbord..
Tack och lov så var alla mina smycken kvar....

Hittade också efter en stund lite smink och hudvårdsprodukter som jag letat efter. De låg fint och prydligt i hennes badrumsväska....det skall börjas i tid tydligen:-)

Känns skönt att ha tagit tag i städningen nu, nu är det gjort. Bara lite dammsugning i morgon så är det ur världen. Borde kanske städa hennes rum oftare i jakten på mina försvunna ägodelar:-))

Men nu tänker jag inte fundera på städning mer. Jag och hundarna sitter och håller tummarna för att det skall gå bra för Anja... hon åker snart...
Hoppas att ni har haft en bra kväll!

1 kommentar:

Browneyedgirl sa...

Hej vännen =)
Vad duktig du är, jo då det där att hitta rätt adress kännerjag igen *skrattar* oj hoppsan den var ju i mitt rum =)
Ha det bäst idag. Kramen