söndag 7 februari 2010

Äntligen på G!

Renoveringen/tillbyggnaden av övervåningen har satt fart. Det skall bli ett till rum vi kan husera i. Reglarna till väggen kom upp igår, och nu skall det dras lite elkabel innan vägskivorna och isoleringen skall på plats.

Vi fick också stå och fundera ett tag på vad telefonjacket och elen skall ta vägen. Man måste tänkaallt, inte så bara att bygga på... lika så med lyset. Vi fick åka ett antal vändor till affären för att skaffa kabel och div småtillbehör för att det skulle fungera. Men det är ju så med renovering... det tillkommer alltid något.

Meja vad också med och kikade i full mundering! Hörselkåporna, underställ (balkongdörren var öppen), två mössor och skor.. hon e bra gó min lilla tjej.


Min medhjälpare!

Den öppna spisen som ni ser har jag lite funderingar på. Vill inte bara måla den vit.... tror det blir lite tråkigt. Har lite ideér på om man skall klä in den i skiffer eller något liknande... vad tror ni?

Det är ju inte alla som har en öppenspis i sitt sovrum/rum så jag vill verkligen att den skall komma till sin rätt.

Den tråkiga spisen skall få ett nytt utseende, men hur?

2 kommentarer:

Browneyedgirl sa...

Ohhh vad roligt med renovering =)
Hoppas det blir bra!
Kram och ha det bra!

AM sa...

Kommer att bli ett kanonvackert rum.. hejar på här nere från Blekinge.. o det kan inte bli annat än bra med en sådan medhjälpare;-) Kramar om