måndag 15 februari 2010

Andra & tredje rundan klar!

Spackling och skidåkningskväll

Äntligen har jag spacklat min andra och tredje runda... nu skall det till lite mer slipning och sedan kanske jag kan grunda väggarna! Känns skönt att man kommer någon vart. Tog dock lite längre tid att spackla än vad jag trott för jag var ju tvungen att kolla på tjejernas skidåkning.. och det gick ju super för Kalla!! Hurra, hurra, hurra, hurra vilken tjej! Guld, inte illa:-))


Spacklade en stund till och blev klar för ca en timme sedan, kände mig supertrött och la ifrån mig spackelspaden för idag.... talade med min far i telefonen en stund och när jag sedan satte mig och skulle påbörja detta inlägg så blev jag så frukstansvärt illamående... lade mig på soffan en stund och nu sitter jag här igen för jag måste ju få till mitt påbörjande blogginlägg.....

Men känner mig intebra... så jag måste sluta. Vet inte vad som är fel, bara att jag mår illa som en tok. Hoppas bara att det är något övergående och inte någon magsjuka.... blä:-
Tur i alla fall att jag har lite tv att titta på.. måste följa herrarnas skidåkning! Heja, heja SVERIGE!

Kram & Godnatt mina vänner.. får besöka er i morgon för nu orkar jag inte...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Krya på dig,, Förhoppningsvis e du bara VÄLDIGT trött !!

Styrke kramar Malin..

Anonym sa...

Jag håller tummarna för att du bara är trött och inte magsjuk! Krya på dig!!

Kram Michelle

Browneyedgirl sa...

Godmorgon tjejen =)
Ja guld för henne, heja heja....
Måste rusa iväg med barnen men ta hand om dig idag. Kram

Dernole sa...

Du vet att även duracell kaninen behöver fylla på med energi :)
Ta det lugnt och stressa långsamt.
Kramen